សម្លម្ជូរ​ត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ) - Monk Cambodia

Basic
១.ទិដ្ឋធម្មកត្ថប្រយោជន៍(ប្រយោជន៍បច្ចុប្បន្ន)
ពុទ្ធដីកា
• វិនយបិដក មាន ២១.០០០ ធម្មក្ខន្ធ (មាន១៣ភាគ)
  • -បិដកអដ្ឋកថាលេខ ៤៨
  • សន្ធានវគ្គ ទំព័រ ២៥១-២៥៩
អានបន្ត
Personal
២.សម្បរាយិកត្ថ(ប្រយោជន៍បរលោក)
ពុទ្ធដីកា
• សុត្តន្តបិដក មាន ២១.០០០ ធម្មក្ខន្ធ (មាន៦៤ភាគ)
  • -បិដកអដ្ឋកថាលេខ ៤៨
  • សន្ធានវគ្គ ទំព័រ ២៥១-២៥៩
អានបន្ត
Developer
៣.បរមត្ថប្រយោជន៍ (ប្រយោជន៍ដ៏ខ្ពង់ខ្ពស់បំផុតគឺព្រះនិព្វាន)
ពុទ្ធដីកា
• អភិធម្មបិដក មាន ៤២.០០០ ធម្មក្ខន្ធ (មាន៣៣ភាគ)
  • -បិដកអដ្ឋកថាលេខ ៤៨
  • សន្ធានវគ្គ ទំព័រ ២៥១-២៥៩
អានបន្ត

សម្លម្ជូរ​ត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ)

Share This

 


៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ

២- ប៉េងប៉ោះ ៥ផ្លែតូចៗ

៣- រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ទៅ៧ចំនិត

៤- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ទៅ៣គល់ (ហាន់ប្រឆិតៗ)

៥- ស្លឹកក្រូចសើច ៦ទៅ៧សន្លឹក

៦- ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ

៧- ម្ទេសគ្រៀម ១០ផ្លែ

៨- ខ្ទឹមក្រហម ៥ដុំ ពុះជាពីរ

៩- ទឹកអំពិលទុំ ២ស្លាបព្រាបាយ

១០- ម្រះព្រៅ

១១- ទឹក ១លីត្រ

៙ របៀបធ្វើ ៖

១- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ខ្ទឹមក្រហម រំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី ទឹកអំពិលទុំ និងប៉េងប៉ោះចូលដាំអោយពុះប្រហែល ២នាទី។

២- ពេលទឹកកំពង់ពុះ ហែកត្រីដាក់ (ហែកជាដំៗ) រួចដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ និងម្ទេសចូលជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment

Flag Counter